Planerar du att bygga om ditt badrum? Låt oss hjälpa till.

Få ett kostnadsfritt besök

Erfarenhet, hög kvalitet, och trygghet

Bolagets namn är WDI Bygg & Kakel AB där WDI står för We Do It, bolaget grundades 2016 av Thomas Sjöstrand som är murare och plattsättare. Företaget har sitt säte i Västerås och utför projekt över hela landet.

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att få arbetet eller renoveringen gjord och därför erbjuder vi totalentreprenad där vi samarbetar med erfarna och pålitliga underleverantörer.

Våra kunder består av allt ifrån privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som alla värdesätter hög kvalité och personlig service.

Våra medarbetare

Vi har behörighet utfärdad av Byggkeramikrådet, vilket garanterar kvalitativa tätskiktsarbeten i våtrum. En trygghet för dig – självklarhet för oss.

Thomas Sjöstrand
Thomas SjöstrandVD / Grundare
Rey Diaz
Rey Diaz
Grzegorz Orzeszek
Grzegorz Orzeszek
Marek Marut
Marek Marut
Tomasz Szybko
Tomasz Szybko
Oskar Lipner
Oskar Lipner
Ahmed Basami
Ahmed Basami

Kvalitet, hållbarhet och långsiktiga lösningar

Ledorden för vår verksamhet är hög kvalitet, långsiktig hållbarhet och hållbara lösningar.

Vi lämnar alltid garanti för att våra kunder ska känna sig nöjda med utfört arbete. Som extra trygghet för dig som kund och för våra anställda har vi en rejäl ansvarsförsäkring hos Folksam. Vi tar gärna rollen som ett bollplank för våra uppdragsgivare, vilket ger oss nöjda kunder och arbeten utförda med högsta kvalitet.

Vi arbetar med kunniga yrkesmän som arbetar med beprövade tekniker och följer självklart svenska regelverk när det gäller konstruktion och anläggning. Vi har många goda och långvariga leverantörskontakter, vilket gör att vi kan hålla ned materialkostnaderna.