Planerar du att bygga om ditt badrum? Låt oss hjälpa till.

Be om en offert

We Do It Bygg & Kakel AB – Vi är proffs på kakel!

Om du ska renovera ditt badrum så är det viktigt att anlita proffs som ser till att allt går rätt till. Vi erbjuder kompletta lösningar vid nybyggnation och renovering av badrum, från idé till färdig produkt. Oavsett om det rör sig om en mindre renovering i en privat villa eller ett stort projekt med ett femtiotal lägenheter garanterar vi ett arbete utfört med både noggrannhet och engagemang. Vi som erfaret företag kan hjälpa dig med plattsättning på alla olika underlag. Ett väl utfört arbete inkluderar både kunskap och bra materialval. Med en öppen dialog med kunden tar vi tillsammans fram en lösning som blir bäst för dig som kund.

Naturligtvis har vi behörighet att utföra våtrumsarbeten enligt gällande regler och normer. I de fall det krävs el- och vvs-kompetens i samband med vårt arbete tar vi in kunniga entreprenörer ur vårt kontaktnät.
behörig våtrum västerås

Underlagsarbete!

Det krävs en hel del underlagsarbete och ordentlig tätning för att försäkringen inte ska vara bortkastad på ett kaklat badrum. Ett försäkringsbolag ser direkt att arbetet inte är korrekt utfört och då gäller inga försäkringar. Att anlita ett proffs blir alltså både snyggare och billigare i längden.

Rätt företag för plattsättning

Om du står inför en badrumsrenovering eller om du vill lägga in kakel eller klinkers i något annat utrymme kommer du att behöva en plattsättare. Det är ofta ingen bra idé att göra arbetet själv, och arbeten i våtrum bör alltid göras av en behörig plattsättare. Om plattsättaren har rätt behörigheter kommer försäkringen att täcka om något skulle hända och dessutom har du garanti på arbetet. Det finns dock en del saker att tänka på när du väljer företag.

Det första du bör göra är att kontrollera företaget och läsa rekommendationer om detta. Ett företag bör ha fulla behörigheter och F-skattsedel. Vi på We Do It Bygg & Kakel AB har fått utbildning hos Byggkeramikrådet och följer också Byggkeramikrådets alla branschregler för våtrum. Vi kan givetvis uppvisa giltig legitimation för vår behörighet. Vi ser alltid till att följa alla regler och rekommendationer som finns angående tätskikt och du kan alltid vara säker på att ett arbete från oss blir väl utfört.

Från Start till mål

Det viktigaste för oss är att du som kund får fullständig information om de material och om vilka underarbeten som vi utför. Om du väljer att ta in fler offerter, vilket vi alltid välkomnar så se till att få skriftliga svar på offertförfrågningar samt bevis på F-skattsedel. Du ska kunna känna dig helt trygg när du anlitar en plattsättare och som kund ska du delaktig kunna följa arbetet om du så önskar.

Oavsett om det rör sig om ett stort eller ett litet jobb skriver vi alltid ett avtal med er som kund, detta för att ni ska känna er så trygga som möjligt med oss som leverantör. Tänk också på att du som kund får använda dig av ROT-avdraget när det gäller plattsättning. Både som reparation och underhåll, eller som om- och tillbyggnad är arbetet ett ROT-arbete. Detta så länge arbetet utförs i eller i närheten av en bostad som ägs av dig, eller i den bostad du bor i. Genom detta kan du spara pengar.

Anlita We Do It Bygg & Kakel AB

Genom att anlita We Do It Bygg & Kakel AB vet du att arbetet blir gjort enligt rätt principer för att kunna hålla länge. Dessutom kommer du att kunna använda ROT avdraget för att kunna spara pengar. Det finns en hel del att tänka på om du vill sätta plattor, kakel eller klinkers, och allra viktigast är det att tänka efter om all plattsättning ska göras i ett våtutrymme. Anlita oss som kan hjälpa dig med allt från design till montering så att du får vara delaktig hela vägen – om så önskas, annars tar vi givetvis ett helhetsgrepp efter era önskningar. När arbetet är slutfört erhåller du ett kvalitetsdokument, ett bevis på att arbetet är rätt utfört.

VI SÄKERSTÄLLER KVALITÉN PÅ DIN PLATTSÄTTNING

Så tycker våra kunder

”Vi är supernöjda med hela processen. Ni har verkligen utfört ett fint jobb och varit himla trevliga och tillmötesgående från början till slut. Dessutom har ni tagit er tid för Wilhelm med alla hans frågor och det är något vi uppskattar otroligt mycket. Även djuren är nöjda med bemötandet ;-) Hör bara av dig så bestämmer vi en tid för nästa badrum. Ser fram emot fortsatt samarbete”

Paulina Wahlqvist • Nytt fräscht badrum

”Ett stort tack för en mycket väl utförd totalrenovering av vårt badrum. Vi kände en otrolig trygghet och pålitlighet. De lade ned mycket tid på första mötet och gav många tänkvärda förslag. De hade dessutom de bästa garantierna och vi fick en tydlig offert. Tacksamma för att ni tog ansvaret och skötte alla kontakter med de olika hantverkarna. Vi vill verkligen rekommendera We Do It Bygg & Kakel AB.”

Pia & Pär Hejneborg • Nytt badrum

Begär en offert

Litet eller stort badrum – vi satsar alltid på kvalité och 100% kundnöjdhet. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra säljare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret nedan så svarar vi inom 2-3 arbetsdagar.

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST *
TELEFONNUMMER

ÄRENDE

Hur kan vi hjälpa dig?

Jag godkänner att Do It Bygg & Kakel AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med Do It Bygg & Kakels integritetspolicy.