Projektbeskrivning

Planerar du att bygga om ditt badrum? Låt oss hjälpa till,

BEGÄR EN OFFERT

We Do It Bygg & Kakel AB löste uppgiften.

Felaktigt monterat tätskikt fick till följd att hela badrummet fick rivas och byggas om.

Kunden anlitade ett företag för att renovera badrummet. Efter ca. ett och ett halvt år märkte kunden att klinkerplattor på golvet var lösa, att fogar hade släppt och att vatten sipprade upp mellan fogarna. Kunden kontaktade företaget som utfört arbetet som dessvärre hade gått i konkurs. Vi på We Do It Bygg & Kakel AB fick uppdraget att undersöka felet. Efter att vi tagit bort golvplattor kunde vi konstatera att tätskiktet var felaktigt monterat.

När det gäller renovering av badrum är det viktigt att man väljer rätt material och auktoriserade hantverkare, då skapar man rätt förutsättningar för att undvika kostsamma vattenskador i badrummet. Grunden för ett fackmässigt resultat i våtrumsarbetet är rätt förutsättningar, rätt material och rätt utförande i enlighet med branschreglerna utfärdade av BKR. We Do It Bygg & Kakel AB är auktoriserade av BKR.

” När det gäller att renovera våtrum så är det viktigt att man gör rätt från grunden.
När det kommer till valet av våtrumsskivor, ytskikt, tätskikt och golvbrunn
för ett våtrum är det viktigt att produkterna är testade och godkända.
Konsekvenserna kan annars bli ödesdigra med svåra vattenskador som följd.”

We Do It Bygg & Kakel AB fick riva hela badrummet och bygga om från grunden. Efter att det var gjort utfärdade vi ett kvalitetsintyg på det utförda arbetet för att intyga att rummet följer alla krav. Det skapar en trygghet och är ett kvitto på ett väl utfört arbete.

Information

Datum

2018-03-31

Datum

2018-03-31

Datum

2018-03-31

Bilder (före)

Bilder (Efter)

Begär en offert

Litet eller stort badrum – vi satsar alltid på kvalité och 100% kundnöjdhet. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra säljare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret nedan så svarar vi inom 2-3 arbetsdagar.

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST *
TELEFONNUMMER

ÄRENDE

Hur kan vi hjälpa dig?

Jag godkänner att Do It Bygg & Kakel AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med Do It Bygg & Kakels integritetspolicy.